INGREDIENTAI: 1 vienetas čiabatos
125 gramai camembert sūrio
1 skiltelė česnako
2 vienetai čiobrelių šakelių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį įpjauname, padarydami groteles.
2.
Česnaką nulupame ir supjaustome pailgomis juostelėmis. Jas įsmeigiame į sūrį. Pabarstome čiobreliais. Suvyniojame į kepimo popierių.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4.
Duoną supjaustome riekelėmis. Apšlakstome aliejumi, pabarstome druska. Dedame kepti į orkaitę šalia sūrio 5–7 min.
5.
Skanaujame duoną pamirkydami į karštą sūrį. Patikėkite, tai fantastiškai skanu.